Безплатна електронна библиотека

Знаме на честта - Джак Уайт

Bсички Джак Уайт Книга, която можете да прочетете и изтеглите от нас

ЦЕНА: БЕЗПЛАТНА
ФОРМАТ: PDF EPUB MOBI DOC
ДАТА: 2009
РАЗМЕР: 5,20
ISBN: 9546550286
ЕЗИК: БЪЛГАРСКИ
АВТОР: Джак Уайт

Описание:

Пустинни битки, предателства, страсти, политика и любов.Най-доброто от Джак Уайт!През 1187 година един от малкото оцелели от битката при Хатин млад шотландски рицар тамплиер на име Александър Синклер успява да избяга в пустинята въпреки раните си. Научава за екзекутирането на оцелелите след боя тамплиери и скрива принадлежността си към техния орден. Синклер всъщност принадлежи на вътрешния кръг на ордена, член е на Братството на Сион - тайно съобщество в друго тайно съобщество, неизвестно на редовите рицари и оръженосци от Ордена на тамплиерите.Две години след битката при Хатин сир Анри Сен Клер е посетен през нощта от своя сеньор Ричард Лъвското сърце. Кралят събира войска за освобождаването на Светите земи от властта на Саладин и сарацините му и иска сир Анри - първият му и любим учител - да го придружи като главен оръжейник на армията...Уникален поглед към рицарите тамплиери. Джак Уайт е създал редица завладяващо сложни образи в толкова реалистична историческа обстановка, че читателите почти усещат топлите ветрове на Светите земи в лицето си!" Уайт, майстор в рисуването на епични платна, увлича читателя с история, умело съчетаваща историческа драма и страхотни приключения!..."

...ърново през далечната 1974 г ... Зала на честта ... . „Птиче не От автора на Рицари на черното и бялото Пустинни битки, предателства, страсти, политика и любов. Най-доброто от Джак Уайт! През 1187 година един от малкото оцелели от битката при Хатин млад шотландски рицар тамплиер на ... До ден днешен ги обединя ... store.bg - Знаме на честта - Джак Уайт - книга ... ... До ден днешен ги обединява един ритуал, една традиция - едно знаме. Знаме, което сами са изработили още по време на службата си. За тях то е светиня - „Знамето на честта!" Това знаме на Победата обаче е точно копие на знамето, което все още помни звуците на стрелба и миризмата на кръв от войници, паднали в битка. ... за да носи честта си. Един човек, който беше ... Зала на честта. Полицейски инспектор от РУ на МВР - Тунджа - Димитър Димитров - спасителят от Спасовден. На 28 май 2009 г. с риск за живота си спаси две жени при трагедията на връх Бакаджик ... Купи книгата Знаме на честта от Джак Уайт на достъпна цена. Прочетете мнения от читалите и заявете сега бързо и удобно онлайн. По време на Руско-турската война, святото знаме на свободата ушито от нея, изгаря в хасковския конак. По случай първото официално честване на Априлското въстание през 1901г., Райна Княгиня ... Знаме, което може да пренапише историята. За честта на цветовете на трибагреника - една невероятна история единствено в "България от край до край". И още: за силните хора. Заклевам се в името на Република България да служа честно на народа си, и ако се наложи да дам живота си за нея,(Родината)за войнската чест и за славата на бойното знаме!"

За честта на знамето и за родните безродници ... На 4 ноември 2004 г. българското знаме, издигнато за Деня на будителите в русенското училище "Васил Априлов", е поругано. На трибагреника с ... Гледайте ТВ 999 на живо в интернет, слушайте новините ни и онлайн по РАДИО 999. Новини, репортажи, преки включвания от горещи точки в България по TV 999 и Radio 999. За честта на полковото знаме. За честта на полковото знаме. 06 Май 2015, Сряда Марин Кацаров е роден на 29 юли 1873 г. в Шумен. Завършва военно училище през 1895 г. Участва в Балканската ... Честта първият знаменосец на бойното знаме на ВВВУ е на курсант- старшина Милен Симеонов. Негови асистенти са двамата випускници - курсант -старшина Евгений Христозов и курсант-старшина ... Тези бойни знамена са славата и честта на България. Те са гласа на кръвта и завета на бащите ни и на техните бащи. ... от Закона за държавния печат и националното знаме на Република България ... Националите се събират на лагер на 28 юни в Правец, а квалификациите са в началото на август. В първата фаза на пътя към Китай съперници на „лъвовете" ще са Беларус и Португалия. За честта на знамето и за родните безродници Публикувано...